De basisprincipes van laser ontharing

Daar zijn meerdere laserbehandelingen nodig een langdurige ontharing. Hoofdharen geraken gemaakt in de haarzakjes en die zakjes doorlopen ons cyclus met drie fasen.

Allicht luisteren we aandachtig tot de wensen en verwachtingen betreffende dit uitkomst. We zeggen u hoeveel laserbehandelingen benodigd zijn teneinde het te verwachten resultaat te bereiken.

Er kan zijn geen sprake betreffende pijn na de behandeling, de huid mag hooguit hetgeen gevoelig aanvoelen. Heeft u dan ook toch last, dan kan u dan ook ons paracetamol nemen of ons koude kompres op de behandelde plek leggen.

 Informeer bij de zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding u dan ook heeft en raadpleeg een polisvoorwaarden met uw zorgverzekeraar. Wellicht heeft u ons verwijsbrief betreffende de huisarts ofwel een medische expert nodig.

Jasmine Laser Clinics in Amsterdam is dé andere high end specialistische clinic voor 100% pijnloos ontharen. We werken met een Soprano Ice laser, een meest innovatieve lasertechniek op dit gebied aangaande definitief ontharen.

• Relatief kort proces; • Bestemd wegens grotere oppervlakken; • Wordt zodra pijnloos beleven; • Kortere hersteltijd na de treatment dan andere ontharingsmethodes.

Voor IPL geraken lichtflitsen op  een te veven huid afgevuurd. Een vitaliteit welke hierbij vrijkomt is via een te verwijderen haren getransporteerd naar dit haarzakje, het haarzakje is verhit en zal defect waardoor er geen andere hoofdharen verdere uit dit haarzakje kunnen groeien.

Een optimaal resultaat over de permanente ontharing zijn gemiddeld 6 tot acht behandelingen benodigd. Tussen iedere behandeling is een periode van twee maanden nodig teneinde de hoofdharen van een rustfase naar een groeifase te doen kunnen.

Alhoewel daar nu heel wat laserbehandelingen bestaan om cosmetische onvolkomenheden zoals ongewenst lichaamshaar te veven, bestaan heel wat van deze technologieen niet veilig wegens patienten betreffende donkere en donkere huidtinten.

Die lichtflits bereikt dit haarzakje, waar het licht omgezet is in warmte en kracht. De sterkte zorgt ervoor het een haarzakjes blijvend lees meer defect kunnen. Daar een haarzakjes absoluut gebarsten gaan, is nieuwe haargroei niet verdere mogelijk.

De laser is gericht op een plekken met een overmatige beharing. Een haarzakjes nemen de lichtgolven op en worden meer info hiermee defect gemaakt. De haren keren daarom niet verdere terug.

Op de haarzakjes welke in de overgangs- en rustfase zijn, heeft een laser geen effect. Verschillende behandelingen zijn uiteraard benodigd om zoveel geoorloofd haarzakjes in een groeifase te treffen en te inactiveren.

Meld het advertentie Brandwonden door laser ontharen Via Linh op 10-12-2015 (16:03) Hallo ladies, na 5 laserbehandelingen is het het uitkomst: haargroei kan zijn iets verminderd, doch niet compleet straat, doch dit meest vervelende kan zijn dat je door een behandeling op een paar plaatsen brandwonden heb opgelopen (voor mijn navel en lies) en meteen 2 lelijke littekens aan heb overgehouden. De salon voelt zichzelf totaal niet verantwoordelijk wegens een aangebrachte schade en doet niets aan 'nazorg'. Meteen zit je betreffende mijn handen in het haar en mag niets doen. Heb aanraking opgenomen betreffende de branchevereniging, geschillencommissie, consuwijzer en jurisch loket, maar ze mogen niets wegens mijzelf betekenen. Ondertussen gaat de salon nader met een behandelingen, terwijl ze in mijn ogen ook niet de expertise beschikken over.

Voor MediDerm Utrecht beschikken over wij sinds het jaar de beschikking over de nieuwe Candela GentleLase Pro U alexandrite laser. Die laser geldt wereldwijd mits de goudgele standaard vanwege een behandeling over ongewenste haargroei voor lichte en getinte huidtypen 4 t/m 4.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De basisprincipes van laser ontharing”

Leave a Reply

Gravatar